fbpx

Netværksrejse ALtea

22-26 sep. 2022

 

 

At rejse med Cycling Business Network er ikke “bare” en cykelrejse.

Vores koncept afspejler vores netværks-DNA og der er fokus på Inspiration, læring og netværk samtidigt med at vi er aktive i bjergene.

Hotel SH Villa Gadea

5 stjernet hotel med halvpension

Vi bor på et lækkert cykelresort i Altea, hvor du kan vælge imellem dobbeltværelse eller enkeltværelse (tillæg). Hotellet ligger tæt på Alicante lufthavn og der er transfer til/fra lufthavnen inkl.

Værelserne er af høj klasse (5 star), der er buffet tilpasset sportsfolk både morgen og aften, fitnessrum og poolområder, mulighed for cykelrengøring og cykelopbevaring findes på hotellet.

PS. Astana har deres årlige vintertræning på dette hotel også.

 

5 dage på cyklen

Sensommer i bjergene

Altea ligger tæt på Alicante og Calpe, og det er et kendt område for mange cyklister. Der er fine stigninger og masser af udfordringer for dig der har kørt i bjergene før.

Vi kommer til at køre i to grupper, som vi tilpasser niveauet, så der vil være mulighed for at få nogle gode cykeldage. Det kræves dog at man er i form til at køre i bjergene.

Vi har valgt at lægge 50 € ekstra oven i prisen i 2022, og så skal du ikke tænke på den daglige frokost ude på turene. 

HYGGE PÅ HOTELLET

HOTEL LIFE MED CBN

Efter vi har cyklet, er der networking og samvær ved hotellets lækre pool eller i baren. Her knytter vi bånd og fortæller røverhistorier fra dagens ekspedition i bjergene

Om aftenen nyder vi en lækker middag på hotellet i et afskærmet lokale, hvor der er mulighed for at både tale forretning og nyde maden med et glas vin.

Praktisk information

Fly og praktik

Det er desværre for tidligt at se hvordan flytiderne er i september 2022, så der er en risiko for at vi rykker datoerne en dag frem eller tilbage.

Turen starter officielt i Altea d. 22/9, og afsluttes mandag d. 26/9, når bussen kører til lufthavnen. Det er deltagernes eget ansvar at transportere sig til og fra Alicante/Altea, have en cykel at køre på samt bestille forsikring.

PRIS

4 nætter med halvpension, frokost på turene og transfer til/fra lufthavnen* – 5995 kr + moms
Tillæg for single room – 1600 kr + moms 
Cykeltransport t/r – 960 kr + moms

* Der bookes 1 transferbus pr vej, som bliver bestilt til det fly, vi anbefaler. Ankommer man med et andet fly er transfer på egen regning. 

 

Cykel
transport

PRAKTISK OG SIKKERT

Som i 2021, kører Messengers til Spanien med vores cykler i en stor kassebil med en lukket trailer. Cyklerne er fuldstændigt sikrede og det eneste du skal gøre, er at tage forhjul og pedaler af, når du afleverer den nogle dage før.

Når du ankommer til hotellet skruer du hjul og pedaler på, og så er vi klar til at cykle.

Prisen for cykeltransport tur/retur er 960 kr eksl. moms.

 

Altea Limited Edition Jersey 2022

Når du bestiller din rejse, kan du tilvælge en speciel jersey, som kun bliver produceret til vores rejse i 2022.

Her ses vores røde 2021 jersey på toppen af Bernia stigningen ved Altea.

Designet for 2022 er en surprise