fbpx

Sted

Copenhagen Admiral Hotel, Toldbodgade 24-28, 1253 København K

Date

01 02 2023
Expired!

Time

16:30 - 20:00

Business Event – Tænk entreprenørskab ind i din ledelsesstil – 1. februar 2023

Tænk entreprenørskab ind i din ledelsesstil.

Lær om ledelse fra startup verdenen, fra iværksætter, bestyrelsesmedlem, investor, professor og centerdirektør Jes Broeng, som giver indblik i hans erfaringer og vil diskutere disse ledelsesaspekter med deltagere på dagen.

Startup scenen i Danmark har udviklet sig med hastige skridt gennem de seneste 10 år. Det giver en ny kobling mellem etablerede selskaber, både på firma og på individ-niveau. Et af de mest markante resultater af dette er på ledelses-siden, som kræver dynamisk håndtering af konstant risikofyldte elementer indenfor forretningsmodeller, produktudvikling, partnerskaber, talent-håndtering, finansiering mm. Oftest med en tidskonstant der er markant kortere end for etableret industri.

I en verden med stigende uforudselighed og dramatiske ændringer, kan startupscenen betragtes som en form for beredskab – ikke blot omkring nye teknologier og løsninger – men også til at ruste etablerede leder og industri-folk, f.eks via aktiv deltagelse i bestyrelser for startups.

På dagen vil Jes Broeng give indblik i den vidensbaserede startup verden og diskutere mange af disse ledelsesaspekter.

Der er no-show fee på 500 kr. ved udeblivelse

Fakta om Jes Broeng

Udover at være aktiv cykelmotionist, et nysgerrigt og generøst menneske er Jes serieiværksætter inden for tech, professor og direktør for DTU Entrepreneurship. Jes sidder i en række bestyrelser, bla. PreSeed Ventures, han er medlem af Danmarks Forsknings- og Innovationspolitiske Råd og været rådgiver for både EU kommissionen og senest for den danske regering under Det Grønne Iværksætterpanel. Han har en Ph.D. fra DTU, er medforfatter på mere end 250 videnskabelige udgivelser og har været gæsteprofessor på UC Berkeley.