fbpx

Sted

BMW Experience Center Jan Nygaard AS

Date

01 12 2021
Expired!

Time

16:00 - 20:15

BUSINESS EVENT MED BRIAN HOLM & MARTIN ÅGERUP FRA CEPOS

Årets sidste Business Event bliver igen et fælles arrangement med Winning Team.

Vi er stolte af at præsentere to stærke profiler fra sportens verden og erhvervslivet:

Brian Holm

Brian Holm cyklede i en af Dansk Cykelsports “guldalderperioder”, og var af den gamle skole, hvor hård træning og mange kilometer var vejen frem. Brian er mest kendt som en agtet hjælperytter for Bjarne Riis på Telekom. Brian har været yderst aktiv efter sin karriere og bla. designet sit eget cykeltøj, valgt som byrådsmedlem i Frederiksberg, fungeret mange år som sportsdirektør på verdens mest succesfulde cykelhold, skrevet bøger og flittig kommentator på Eurosport. Desuden har vi fulgt ham i kampen om at overvinde en nærdødsoplevelse i sin kamp mod en fremskreden tarmkræft. Brian bringer os med baggrund i sin bog “smerten, glæden” ind bag facaden og de mange gode anekdoter fra sin karriere

I anden del fortæller Brian om forskellige profiler han har arbejdet med som direktør og rytter og ikke mindst hvordan han både på HTC og Quick Step har arbejdet med talentudvikling og hvorfor netop de to hold er kendt for at have fostret utroligt mange dygtige cykelryttere.

Martin Ågerup

Sådan får vi væksten op på 3 pct.

Danmarks alvorligste problem er lav vækst. Der er ikke tale om et midlertidige tilbageslag pga. Corona. Vi har de sidste 10-15 år haft lavere vækst i BNP per beskæftiget end vi har været vant til igennem mere end 100 år. Havde vi fastholdt den historiske vækst, ville vores velstand i 2019 (altså inden Corona) ligge 20 pct. højere.

Prognoserne spår at gabet kun vil blive større i fremtiden, hvis vi ikke gør noget. I 2030 vil det udgøre små 30 procent, eller ”tabt” årlig velstand svarende til 137.000 kr. per borger. Martin Ågerup giver sit svar på, hvorfor Danmark og Vesten har mistet evnen til at skabe velstandsfremgang og giver en række bud på reformer, der kan løse problemet.

Dagens program:

16.00 – 16.15     Ankomst og registrering med networking

16.15 – 16.30     Velkomst

16.30 – 17.30     Inspirationsforedrag med Martin Ågerup

17.30 – 18.45     Middag med Networking

18.45 – 20.00     Inspirationsforedrag med Brian Holm

20.00 – 20.15     Tak for idag

Venue: BMW Experience Center Jan Nygaard AS, Firskovvej 33, 2800 Lyngby
Der vil blive serveret lækker mad fra Compass Group og vin fra Frederiksberg Vinimport.

Vi ser frem til at se dig til en spændende eftermiddag og aften med netværk og inspiration.

Der er et No-Show fee på 500 kr. ved udeblivelse

Arrangementet er kun for medlemmer i Cycling Business Network eller Winning Team.