fbpx

Sted

PwC, Strandvejen 44, 2900 Hellerup

Date

20 02 2023
Expired!

Time

16:30 - 20:00

Business Event – Salget af GoLearn, ESG og Cybersecurity – 20. feb 2023

Vores næste Business Event er sammen med PwC, hvor vores event også afholdes.

GOLEARN, en exit til et trecifret millionbeløb

Få mulighed for at høre Rolf Pedersen, som var medstifter af GoLearn, der lige er blevet solgt for et tre-cifret millionbeløb. (Nicolai Frisch, som er nyt medlem i netværket, var involveret i salgsprocessen).
Med udgangspunkt i bl.a. Jes Broengs præsentation fra sidste Business Event, vil Rolf Pedersen gennemgå “rejsen” i det nylige salg af GoLearn, baseret på hans egen historie:

Hvordan startede de? Ups and downs. Hvordan de fandt investorer? Hvilke sparringspartnere har de benyttet? Hvordan var salgsprocessen mv.
Altså hans historie og gode råd.

Læs Børsens artikel her: (kræver abonnement)

ESG – og vigtigheden af at få det integreret i forretningsstrategien

Ud over Rolf Pedersen vil vi ligeledes høre fra Erik Thomas Johnson, Direktør hos PwC Sustainability Advisory og Assurance Services. Erik vil fortælle om den nye EU Rapporteringsdirektiv, CSRD, og de dertilhørende European Sustainability Reporting Standards, samt EU Taksonomi Forordning. Erik vil dele indblik i hvordan virksomheder skal komme i gang med compliance rejsen, der omfatter EWII i FY2025. Erik anbefaler at virksomheder EWII sikrer en stærk tilkobling af deres forretningsstrategi, bæredygtighedsindsats, og de nye rapporteringskrav. Erik er medforfatter til bogen, ‘Forretning for Fremtiden’ og har mange års erfaring i at hjælpe virksomheder med at integrere ESG i deres forretningsstrategier.

CYBERSECURITY – og en kort status på hvilke trusler vi har

Christian Kjær, partner i PwC’s Cyber & Privacy team, vil fortælle om den aktuelle cybertrussel set i lys af krigen i Ukraine og give et bud på hvad man som virksomhed skal ruste sig imod i det kommende år.

Agenda for dagen:

16.30- 17.00  Ankomst/networking
17.00- 18.00  GoLearn – personlig beretning fra en af stifterne
18.00 – 18.30 Sandwich
18.30 – 19.15 ESG
19.15 – 20.00 Cybercrime
20.00               Tak for i dag