fbpx

Sted

Service Course, Kokkedal Industripark 2A, 2980 Kokkedal

Date

29 03 2023
Expired!

Time

16:30 - 20:00

Business Event – Dedikation over motivation – Hvordan du bruger og træner din vedholdenhed og mentale styrke – 29. marts

På dette Business event har vi 2 forskellige talere som begge kommer til at udfordre og inspirere på hver deres måde.
Dagens tema er drejet lidt over i performance og træning

Part 1
Dedikation over motivation – Hvordan du bruger og træner din vedholdenhed og mentale styrke.

Om det er på cyklen, jobbet eller i privatlivet så møder vi situationer, der kræver at vi bliver ved når det er hårdt. At vi kan træde ud af komfortzonen og finde noget ekstra frem, selv når alle tanker råber, at det gør ondt, det ikke er det værd eller det jo også bare er for sjov. Altså, vi har brug for at dedikere os selv til noget, selv hvis motivationen ikke altid er på sit højeste.

Nicklas Pyrdol vil inspirere os med værktøjer som de danske verdensklasse-atleter lærer og bruger og give jer dem med hjem.

Nicklas er tidligere sportspsykologisk konsulent i Team Danmark og har coachet verdensmestre, OL-deltagere og andre verdensklasse atleter på tværs af triathlon, roning, BMX, fodbold, håndbold og badminton.

Part 2
Respiratorisk træning med den danske start-up Airofit

Vi trækker vejret ca. 20.000 gange i døgnet men desværre har 90% af os aflært den bedste måde at trække vejret på, da vi som barn faktisk var bedst.

Airofit træning går ud på at træne de muskler som benyttes i åndedrættet og derudover trænes der vores individuelle CO2 tolerance som regulerer vores åndedræts frekvens.

Om du er elite sportsudøver, en ihærdig motionist eller bare interesseret i at leve sundt så vil Jacob H. Mathisen give os indblik i en helt ny måde at træne på, hvor man faktisk kan sidde hjemme i sofaen og få det hele overstået på 5 minutter

Udover at forklare hvad respiratorisk muskeltræning er og hvordan det kan påvirke vores dagligdag så kommer Jacob også med en række praktiske tip til hvordan vi gennem simple øvelser kan håndtere stress i dagligdagen, hvordan vi kan styre nerverne og hvordan vi kan sove bedre om natten.

Aftenens program: 

Kl. 16.30: Velkomst og introduktion til aftenen
Kl. 16.40: Part 1.
Kl.18:00: Pause.
Kl. 18.45: Part 2
Kl. 20.00: Afstemning, opsummering og afslutning

Der er no-show fee på 500 kr. ved udeblivelse