fbpx
CABINN Copenhagen, Arni Magnussons Gade 1, 1577 København

Sted

CABINN Copenhagen, Arni Magnussons Gade 1, 1577 København
Website
https://www.cabinn.com/konferencer

Date

04 11 2020
Expired!

Time

16:00 - 20:00

Business event og Kick-off 2021

For medlemmer samt dig, der overvejer at blive medlem næste år

Årets november Kick-off bliver et brag af et arrangement, med inspirationsforedrag af Victor Feddersen og Thomas Krogh Jensen, CEO for Copenhagen Fintech. Dette er dagen, hvor vi løfter sløret for Cycling Business Networks program for 2021. Arrangementet afholdes i topmoderne faciliteter hos Cabinn Copenhagen i deres helt nye konference biograf.

Kom og bliv inspireret af:

VICTOR FEDDERSEN
Hvordan går man fra “bare at være et team”, til at blive et vinderteam, der skaber ekstraordinære resultater og sikrer solid bundlinje? Dette og flere andre spørgsmål, får du svar på I Victor Feddersens foredrag ”Vinderteamet”.

Du får et af landets bedste foredrag omkring emnet at etablere og vedligeholde vinderteams og dermed at skabe en vinderkultur.

Når Victor Feddersen går på scenen, vil du opleve en foredragsholder med en konkret og brugbar viden og erfaring omkring emnet, der engageret, passioneret og med god humoristisk sans, bringer dig ind i et univers du kender så godt fra din dagligdag.

”Det handler om at være et team i en konkurrencesituation”

Det er de færreste organisationer der ikke befinder sig i en konkurrencesituation eller en situation hvor kravene øges betydeligt fra år til år.

Men hvem klarer sig bedst og hvorfor? Hvem vinder, når konkurrencen er knivskarp og der reelt ikke er forskel på konkurrenterne og dit hold? Hardwaren er ens, vi benytter samme software, vi har fået de samme uddannelser, vi er lige oplagte og motiverede – vi har oven i købet samme målsætning..! Hvad er det der adskiller vindere fra resten, når alle parametre er ens? Dette og mange andre essentielle spørgsmål omkring at skabe en vinderkultur med vinderteams, vil du få svar på i foredraget.

THOMAS KROGH JENSEN

Hvorfor tech-økosystemer og startup drevet innovation er afgørende for Danmark i fremtiden?

Med udgangspunkt i konkrete erfaringer fra opbygning et dansk tech-økosystem i verdensklasse inden for finansiel teknologi, vil Thomas Krogh Jensen fra Copenhagen Fintech give hans perspektiv på hvordan man skaber fornyelse i en traditionel og konservativ industri som den finansielle sektor.

Hvorfor det er helt afgørende for traditionelle virksomheder at tænke i økosystemer og partnerskaber med startups for at følge med den teknologiske udvikling.

Sidst, men bestemt ikke mindst, hvorfor det er vores alles ansvar og hvordan du som leder selv kan arbejde med at skabe en mere innovativ kultur”.

Dagens program:

15.45 – 16.15     Ankomst og registrering med networking

16.15 – 17.20     Inspirationsforedrag

17.20 – 18.00     Networking

18.00 – 18.30     Cycling Business Network 2021

18.30 – 19.30      Inspirationsforedrag

19.30 – 20.30      Middag med Networking

Vi ser frem til at se dig til en spændende eftermiddag og aften med netværk, inspiration og et kig ind i 2021.

Da CABINN Copenhagens nye konference har 210 pladser i biografen, hvor vi afholder eventet, og vi kun benytter hver anden stol, er der en begrænsning på 105 deltagere til dette arrangement. Vi forbeholder os ret til at afvise de sidst tilmeldte deltagere, såfremt der kommer nye restriktioner.

WEBINAR 5. NOVEMBER

Har du ikke mulighed for at deltage på vores Kick-off 4.11 afholder vi Webinar dagen efter d. 5.11, hvor Cycling Business Network præsenterer programmet for 2021.
Her vil der også være mulighed for at stille spørgsmål til konceptet, programmet m.m.

Læs mere om webinaret >>HER<< 

Der er et No-Show fee på 500 kr. ved udeblivelse.