fbpx

Sted

Hotel Kong Arthur
Kategorier

Dato

04 11 2019

Tid

16:30 - 20:30

Business Night og Infomøde 2020

Velkommen til årets sidste arrangement, hvor vi går i “business mode”

D. 4. november har vi første rigtige netværksmøde uden cykler, men også det sidste arrangement i 2019.

Vi har sammensat en spændende cocktail af indlægsholdere, som både kommer til at skabe debat men også give en masse inspiration til hverdagen.

Dagens program:

16.30: Velkomst

16.45: Søren Rosenmeier – CEO, Right People

Exponential Organisations

Foredraget er kombination af teori, en konkret dansk case og interaktive øvelser, hvor du som tilhører bliver udfordret på at forstå, hvor udsat din egen virksomhed er, og hvilke muligheder du har for at skabe eksponentiel vækst.

Læs mere om Søren og foredraget på https://rightpeoplegroup.com/da/foredrag-om-exponential-organisations/

17.45: Pia Allerslev og Henrik Uth

Kan man dyrke sport uden at netværke – og kan man netværke uden at dyrke sport? Og spiller det også en rolle i forhold til ens arbejdsliv?
Pia Allerslev, tidligere borgmester i København og hendes mand CEO Henrik Uth, vil forsøge at udfordre de spørgsmål; gennem eksempler fra deres eget arbejds- og sportsliv.

Om det er triathlon, Team Rynkeby-ture til Paris, bjergbestigning af Mount Blanc eller Elbrus, hårde ture op ad Kilimanjaro, eller ultraløb i Namibias ørken – Pia og Henrik har efterhånden prøvet det meste.

De bruger disse ture som oplagte træningsmål, men samtidig er de meget bevidste om det netværk der skabes; både blandt de andre deltagere, men i lige så høj grad blandt de mange (virksomheder som private) der ender med at donere penge til det gode formål, de samler ind til.

18.30: Cycling Business Network 2020 – Planerne for det kommende år

19.00: Aftensmad og networking

20.30: Tak for i dag