fbpx

Sted

Tivoli Hotel, København

Dato

29 09 2020

Tid

9:00 - 15:00

IMD Masterclass med Professor Howard Yu, ”Strategisk ledelse Tilpas din virksomhed og overlev på den lange bane”

Cycling Business Network har helt eksklusivt fået adgang til Scandinavian Executives Institutes Executive MasterClasses, hvor nogle af verdens dygtigste undervisere kommer og giver deres syn på verden.

Vores hold bliver sat sammen med Winning Teams deltagere og der garanteres læring og inspiration fra øverste hylde.

Mere information om denne Masterclass

Howard Yu er underviser på Leadership Acceleration Programme IMD samt prisvindende forsker og international kapacitet inden for strategi, innovation og ledelse.

Yu har flere gang været på Thinkers50s lister og er senest i 2019 blevet nomineret til Thinkers50s ”Innovation Award 2019”. Han er desuden tidligere udnævnt, som en af de bedste business-school-professorer i verden under 40 år og har for kort tid siden udgivet den prisbelønnede bog ”LEAP – How to thrive in a world where everything can be copied”.

De, der tidligere har oplevet Howard Yu, ved, at han formår engagere en stor forsamling med sine medrivende og banebrydende forelæsninger. Derfor er der heller ikke tvivl om, at Yu igen vil præstere en underholdende og lærerig forelæsningsoplevelse ud over det sædvanlige.

I denne masterclass fortæller Yu om ledelse og strategi. To emner han, som han siden han forlod bankverdenen i Hong Kong har forsket intenst i. Da Yu tog sin afgangseksamen var Hong Kong forandret. Op gennem 80’erne havde de fleste virksomheder flyttet produktionen fra Hong Kong til Kina. Hong Kong var dermed ikke længere Østens Perle og vestens indgang til Kina. Som nyudklækket student forstod Yu nødvendigheden af at genopfinde sig selv for at overleve – og det samme gjorde Hong Kong: Til det finans- og logistikmekka, vi kender i dag. Den industrielle dynamik, den konstante forskydning af denne og dermed behovet for forandring er netop én af grundstenene i Yus forskning. Ved bevidst at tilpasse virksomheden, overlever den også på den lange bane.

Yu demonstrerer, hvordan virksomheder ikke kan overleve blot ved hjælp af at få de gode idéer og digitale innovationsstrategier, men topledelsen bør sætte endnu større fokus på, hvordan man reelt eksekverer på initiativerne. Uden eksekvering kommer idéerne ingen steder, og det er netop grunden til, at mange
virksomheder ikke lykkes med deres allermest lovende strategier.

Pris for deltagelse er 5.500 kr + moms

 

Bestil event

Tilmelding til IMD Masterclass med Professor Howard Yu
Tilgængelige Billetter: 95
The Tilmelding til IMD Masterclass med Professor Howard Yu ticket is sold out. You can try another ticket or another date.