fbpx
Cycling Business Network

Arrangør

Cycling Business Network
Phone
53696999
Email
info@cyclingbusiness.dk
Tilmeld

Date

07 05 2020

Time

8:00 - 18:00

INSEAD Masterclass med Andre Calmon and Jackie Stenson “BÆREDYGTIGHED & BUSINESS”

Cycling Business Network har helt eksklusivt fået adgang til Scandinavian Executives Institutes Executive MasterClasses, hvor nogle af verdens dygtigste undervisere kommer og giver deres syn på verden.

Vores hold bliver sat sammen med Winning Teams deltagere og der garanteres læring og inspiration fra øverste hylde.

Mere information om denne Masterclass

Bæredygtighed & business
– FN’s 17 verdensmål
Sustainable Development Goals (SDG) Bootcamp

INSEAD-professorerne Andre Calmon og Jackie Stenson er begge førende internationale kapaciteter inden for bæredygtighed og har tidligere i år vundet den prestigefyldte pris ”Page Prize for Excellence in Sustainable Business Education”. Prisen er tildelt underviserne for udvikling af deres banebrydende INSEAD-kurser, ”Business Sustainability” og ”SDG Bootcamp”.

Bæredygtighed og økonomisk vækst
Dagens første halvdel giver indblik i og viden om FN’s verdensmål, og hvordan de påvirker virksomheder og organisationer. Hvordan kan der helt konkret arbejdes med FN’s 17 verdensmål for bæredygtig udvikling og samtidig løfte virksomhedens bundlinje? Myten om, at bæredygtighed og økonomisk vækst er uforlignelige manes til jorden. I stedet giver denne unikke masterclass deltagerne inspiration, viden og meget konkrete værktøjer til, hvordan de selv kan arbejde med bæredygtighedsprincipperne – og  samtidig løfte virksomheden økonomisk. Første del dykker også dykker dybere ned i bæredygtighedsmål nummer 12, ”Ansvarsfuld produktion og forbrug”, deltagerne præsenteres for ”Sustainability Innovation Process”, som er et nyt og innovativt rammeværktøj, der er i stand til at identificere skalerbare forretningsbaserede løsninger i forhold til bæredygtighedsudfordringerne.
Dagens anden session byder på en såkaldt ”SDG Bootcamp”, hvor deltagerne helt konkret arbejde med teorierne fra dagens første session. Deltagerne får mulighed for at tage udgangspunkt i egne bæredygtighedsudfordringer og arbejde sammen i grupper med andre deltagere med lignende udfordringer – hele tiden guidet og instrueret af en INSEAD-coach. Deltagerne arbejder med ideation –
dvs. konceptudvikler på løsninger, der adresserer bæredygtighedsproblemet – og prototyping – udvikling af en fysisk præsentation af idéen med minimal indsats, til fremlæggelse hos potentielle brugere og interessenter.

Du går hjem med konkret viden og værktøjer omkring bæredygtighed og hvordan principperne tænkes ind i det daglige arbejde – og samtidig bidrager til virksomhedens økonomiske vækst.

Book Event

Tilmelding til INSEAD Masterclass med Professor Stanislav Shekshnia
Available Billetter: 98
The Tilmelding til INSEAD Masterclass med Professor Stanislav Shekshnia ticket is sold out. You can try another ticket or another date.