fbpx

Date

10 12 2020

Time

10:00 - 16:30

INSEAD Masterclass med Erin Meyer “Ledelse på tværs af landekulturer”

Cycling Business Network har helt eksklusivt fået adgang til Scandinavian Executives Institutes Executive MasterClasses, hvor nogle af verdens dygtigste undervisere kommer og giver deres syn på verden.

Vores hold bliver sat sammen med Winning Teams deltagere og der garanteres læring og inspiration fra øverste hylde.

Mere information om denne Masterclass

Ledelse på tværs af landekulturer

Få større forståelse for landekulturelle forskelle og skab succesfulde samarbejder.

Hvorfor har din svenske kollega så mange problemer med at lede sit kinesiske team? Hvordan fremmer du et godt forhold til dine argentinske leverandører, mens du sidder ved dit skrivebord i Danmark? Hvad er den bedste metode til at få dit team, der sidder på fire forskellige kontinenter, til at arbejde effektivt sammen?

Erin Meyer er professor på INSEAD og en stor kapacitet inden for international ledelse på tværs af kultur- og landeforskelle. Hun har blandt andet opnået en placering som en af verdens 30 mest toneangivende ”HR-thinkers” i 2018, og i 2019 er hun opført på Thinkers50s liste over de 50 mest indflydelsesrige business-skribenter.

Omfattende kulturstudie

Meyer har både boet og arbejdet i Afrika, Europa og USA, hvilket blandt andet har foranlediget et omfattende studie omkring de forskelligheder, der er mellem landekulturer i verden – set fra et business- og ledelsessynspunkt. Studiet har videre ført til udgivelse af bogen ”Culture Map”, der i lyset af den øgede internationalisering – og dermed det øgede samarbejde på tværs af landegrænser – giver et uhyre nyttigt indblik i at forstå disse kulturelle forskelle og blive klogere på, hvordan man som leder håndterer forskellighederne.

Netop det er omdrejningspunktet for denne masterclass, hvor Erin Meyer vil dele ud af sin omfattende erfaring på området og give deltagerne et værdifuldt og inspirerende indblik i, hvordan vi kan forstå og forbedre vores samarbejder lande og kulturer imellem – til både glæde, gavn og succes for os selv og de virksomheder, vi arbejder for.

Pris for deltagelse er 5.500 kr + moms

Book Event

Tilmelding til INSEAD Masterclass med Professor Erin Meyer
Available Billetter: 99
The Tilmelding til INSEAD Masterclass med Professor Erin Meyer ticket is sold out. You can try another ticket or another date.