fbpx

Date

19 - 23 09 2024

Pris

8,349kr

Netværksrejse Altea 19-23 september 2024 (Tilkøb)

Årets årlige netværksrejse går i 2024 tilbage til vores “clubhouse” i Altea i Sydspanien.

Tag med på en fantastisk tur til det 5 stjernede hotel Gadea i Altea, hvor Astana afholder sin vintertræningslejr i det milde klima og hvor vi også var på netværksrejse i 2021, 2022 og 2023.

Der vil være fokus på, at vi får bygget relationer med hinanden og så skal vi naturligvis ud og cykle i det kuperede terræn.

Vi kommer til at cykle i tre forskellige “fartgrupper” og der vil derfor være flere valgmuligheder at vælge mellem hver dag

Der er max 35 pladser på denne tur, og det er først-til-mølle princippet vi kører efter. Netværket har eneret til køb af billetter frem til 1. maj, hvorefter evt. resterende billetter udbydes til andre eksterne deltagere.

Inkluderet i netværksrejsen:
– 4 nætter på hotel med halvpension og 4 dage på cyklen.
– Frokost og kaffestop på alle turene
– Transfer t/r
– Guidede ture i forskellige fartgrupper
– Altea 2024 Limited edition jersey i ny fed farve
– Cykeltransport med lastbil t/r (leveret af Messengers)
– Middag ude i Altea Old Town fredag aften

De fleste tilvælger netværksrejsen som en del af deres medlemskab, men hvis du vil tilkøbe rejsen separat, skal du benytte nedenstående formular.
Når du tilmelder dig netværksrejsen herunder, er tilmeldingen bindende og vi fremsender faktura med 8 dages betalingsfrist.

Vi tager forbehold for diverse ændringer.

Læs mere om turen på Netværksrejse Altea 

Pris for delt dobbeltrum: 8349,-
Tillæg for enkeltrum: 1600,-

Såfremt du har tilkøbt dette event via dit medlemskab, skal du ikke registrere dig her – det går du kun hvis du bestiller netværksrejsen separat.

Tilmelding