fbpx

Sted

Kysthusene, Gilleleje

Date

09 - 10 06 2023
Expired!

Time

8:30 - 13:00

Pris

2,395kr

Gilleleje double loop m. middag og overnatning – 9-10. juni (TILKØB)

Tag med på vores danske challenge i 2023 og få en stor udfordring med 2 lange etaper på ca. 275 km. på 2 dage,

Vi starter vores eventyr hos Kysthusene i Gilleleje, hvorefter vi kører imod færgelejet i Helsingør. Her sejler vi til Sverige, hvor det første loop skal køres i det kuperede Söderåsen, hvor der er nogle rigtigt fine bakker 🙂 Efter ca. 1000 højdemeter går turen tilbage til Helsingborg og efter en lille færgetur er vi på vej til Gilleleje igen.

Dag 1 bliver ca. 175 km og mere end 1000 højdemeter, så det er ikke for svage sjæle (eller svage cyklister :-))

Når vi ankommer til Kysthusene bliver vi indkvarteret i små huse, hvor der bor 2 personer i hvert hus. Der vil være separate soveværelser til alle. Der vil være mulighed for at springe i poolen og en tur i saunaen når vi kommer retur. Efter en kold øl og et varmt bad er vi klar til at spise middag sammen. Der serveres en 3 retters menu med 2 glas vin inkl. på Kystgaarden med udsigt over Kattegat. Det er muligt at købe god vin og andre drikkevarer til maden og baren er åben hele aftenen :-).

Efter en god nats søvn spiser vi en lækker morgenmad inden vi kører ud på det andet loop.

Loop 2 er et lidt kortere loop på Sjælland, hvor vi kører mod Hundested, ned om Hillerød og så op til Gilleleje igen. Dag 2 er ca. 100 km og vi er tilbage på hotellet ca. 13.00.

Vi kører turen i netværkstempo og der vil være følgebil med på turen.

Pris for arrangementet: 2395 kr. + moms. Enkeltværelse (i et delt hus) er inkluderet

Min. antal for at afvikle turen er 15 deltagere

Såfremt du har tilkøbt dette event via dit medlemskab, skal du ikke registrere dig her. Har du ikke købt eventet, men ønsker at tilkøbe det, fremsendes faktura indenfor separat for dette.

Om Kysthusene

På Sjællands nordøstlige spids et stenkast fra den stejle kyst, omgivet af skov og marker lige ved Nationalpark Kongernes Nordsjælland, finder du

Kysthusene konference- og feriecenter. Her, midt i den rå kystnatur – langt fra hverdagens trummerum, men blot en times kørsel fra Hovedstaden – venter et væld af faciliteter og meningsfulde oplevelser.

Tjek ind sammen med kollegaerne til kickoff, konference og teambuildingeller til et ophold med familie og venner i en ferieuge eller til en af livets store festdage.