fbpx

Sted

Hotel Kong Arthur
Kategorier

Dato

04 03 2020

Tid

16:30 - 20:00

Pris

Gratis

Business Event – KEND DIT NETVÆRK

Til vores Winter Wisdom arrangement har vi henover vinteren samarbejdet med filosoffen Martin Munk om et spændende filosofisk event med kant og
dybde til vores erhvervsnetværk.

Det bliver en spændende og utraditionel netværksaften, hvor vi for første gang åbner op for at prøve en helt ny filosofisk dialogform sammen. Ikke alene vil denne aften udfordre vores tænkning og give os bedre indsigt i hinanden. Den vil helt sikkert også udfolde nye dybe perspektiver og give os stof til eftertanke på cyklerne i lang tid fremover.

Gennem fælles filosofisk dialog, tankeeksperimenter, øvelser og gruppearbejde med hinanden, undersøger og forsøger vi at forstå forskellige aktuelle filosofiske problemstillinger. Derfor skal vi selv prøve kræfter med at filosofere med hinanden, søge indsigt og forsøge at give nye mulige svar på nogle af de dybeste udfordringer vi alle er konfronteret med i dag.

Så gå foråret i møde med nysgerrighed og fornyet indsigt, og bliv ikke kun klogere på dig selv – men også dit erhvervsnetværk på en helt ny måde.

Program

Kl. 16.30: Velkomst og introduktion til aftenen

Kl. 16.40: Introduktion til filosofisk dialog og oplæg om mening

Kl. 17.20: Pause

Kl. 17.30: Spændende case

Kl. 17:40: Gruppearbejde

Kl. 18:10: Pause

Kl. 18.15: Gruppepræsentation

Kl. 18.45: Afstemning, opsummering og afslutning

Kl. 19.00 – 20.00: Spisning og networking

Der er no-show fee på 500 kr. ved udeblivelse

Fakta om Martin Munk

Selvstændig akademisk filosof, født 1974 i København og opvokset i Nordsjælland. Bor i Birkerød med kæreste og tre børn. Efter en længere erhvervskarriere studerede han, fra 2004 til 2010, filosofi på Odense Universitet og forskede b.la. i anvendt filosofi og kreativitet hos Novozymes A/S. I dag både forsker og arbejder han forsat med hvordan vi anvender filosofi personligt, problemorienteret og kreativt. Derfor betegner han selv hans egen filosofiske retning for kreativ anvendt filosofi. Meget af hans arbejde ligger i spændingsfeltet mellem hvordan vi, hver især, får bedre indsigt i os selv, bliver klogere på vores dybe og komplekse problemstillinger – og hvordan vi deraf kan skabe nye og bedre ideer, metoder og løsninger der kan forbedre vores situation og hjælpe os.

Martins arbejde kan bedst karakteriseres som dyb, kreativ og konstruktiv problemløsning med nytænkning på mange forskellige niveauer og områder. Det spænder fra det dybt personlige til det højt professionelle, og fra det strategisk organisatoriske til det ekspressive kulturelle. Selv om niveauerne og områderne er forskelligartede og umiddelbart ikke kan synes forbundne, er den røde tråd i hans arbejde dybt forankret i at igangsætte og hjælpe med menneskelig forandring og udvikling.

Drivkraften udspringer af hans livslange interesse i hvordan vi som mennesker overkommer svære problemer og nytænker perspektiver, tanker og ideer som modsvar på de ofte svære og dybe menneskelige udfordringer vi er konfronteret med. For at åbne dette komplekse interesseområde op kombinerer Martin, udover sin praktisk kreative anvendelse af filosofi, også gerne litteratur, musik, kunst, psykologi og samfundsforskning. På trods af han primært arbejder kreativt, refleksiv og utraditionelt, står det ikke i modsætning til hans filosofiske fagkompetence, der væsentligt er forbundet med en dyb kærlighed til, hvordan vi som mennesker stræber efter klogskab og sandhed omkring os selv, hinanden og den verden vi lever i.