fbpx

Sted

Tivoli Hotel, København

Date

09 05 2022
Expired!

Time

10:00 - 16:00

Pris

5,000kr

INSEAD Masterclass – We inspire leaders – 9. maj 2022

Digital disruption i et strategisk perspektiv

Peter Zemsky er vicedekan på INSEAD samt dekan for fakultetet for innovation. Han underviser i og er især passioneret omkring strategi og innovation set i lyset af teknologiske ændringer samt ændrede branchedynamikker.

Fokusset i masterclassen den 9. maj er strategi relateret til digital disruption, især med henblik på data og kunstig intelligens. Kraftige og indbyrdes forbundne teknologier betyder, at enhver virksomhed, der gennemgår en digital transformationsrejse, vil få lukrative muligheder, men også stå overfor nogle dramatiske trusler. På trods af at de langsigtede virkninger af digitalisering tegner til at blive dybe og vidtrækkende, er vejen dertil for både brancher, virksomheder og forbrugere langt fra lineær eller forudsigelig. Derfor er en nøje overvejet, strategisk respons i forhold til den digitale transformation helt essentiel, så din virksomhed forbliver bæredygtig og agil i et evigt skiftende og turbulent miljø.

Masterclassen med Peter Zemsky giver dig indsigt i nogle af de strategiske værktøjer, koncepter og perspektiver, der er nødvendige for at udvikle en strategisk respons på de nye digitale muligheder.

Pris for deltagelse: 5000 ekskl. moms