fbpx

Sted

Helsingør

Date

07 - 08 06 2024

Time

8:30 - 16:00

Pris

2,395kr

Ride across Skåne m. middag og overnatning – 7-8. juni (TILKØB)

Kender du Race Across America?

I 2024 laver vi vores helt egen RAAS, dog i et lidt andet format. Vi skal cykle tværs over Skåne på 2 dages eventet “Ride Across Skåne”

Tag med på vores årlige 2 dages klassiker, hvor vi skal køre 2 dage i træk, og hygge os om aftenen. Udfordringen er igen i år på ca. 270 km på to dage.

Vi starter vores eventyr ved færgen i Helsingborg hvor alle har en rygsæk på ryggen og en cykel i hånden. Efter en kort færgetur mødes vi med følgebilen i Helsingborg og turen går efter en kort introduktion imod øst.

Efter ca. 135 km hen over det let kuperede Skåne rammer vi østkysten, nærmere betegnet Åhus, hvor vi skal indlogeres på Åhus Beach Resort, som ligger på en fantastisk strand, og hvor vi kan tage et bad.

Billede 5Billede 1Billede 12Billede 1

Vi er indlogeret i delte dobbeltværelser, men der er mulighed for at tilkøbe enkeltværelse, så længe der er plads.

Om aftenen er der bestilt en 3 retters menu med vinmenu, som er inkluderet i turen. Det er muligt at købe god vin og andre drikkevarer til maden og baren er åben hele aftenen :-).

Lørdag morgen kører vi tidligt fra Åhus og ruller tilbage via en ny rute til Helsingborg. Turen hjem er også på ca. 135 km

Vi kører turen i netværkstempo og der vil være følgebil med på turen.

Pris for arrangementet: 2395 kr. + moms. Enkeltværelse kan tilkøbes for 600 kr.

Min. antal for at afvikle turen er 15 deltagere

Såfremt du har tilkøbt dette event via dit medlemskab, skal du ikke registrere dig her. Har du ikke købt eventet, men ønsker at tilkøbe det, fremsendes faktura indenfor separat for dette.

Tilmelding