fbpx

Sted

Sveneholms Slott, Skurup, Sverige

Date

10 08 2021
Expired!

Time

9:00 - 16:30

Pris

1,495kr

Roadtrip Romeleåsen med forplejning på Svaneholms Slot (TILKØB)

Tag med andre ledere og beslutningstagere fra Cycling Business Network, Winning Team (Victor Feddersens direktør netværk ) og RaceBusiness på en fantastisk netværkstur på den ukendte ås, Romeleåsen, der blot ligger 20 minutter fra Øresundsbroen.

Roadtrip Romeleåsen er et heldagsevent med fuld forplejning.

Arrangementet starter på Svaneholms Slot, hvor hvor vi parkerer bilerne og får morgenmad og kaffe. Herefter kører vi 50 km. ind over Romeleåsen inden vi spiser en 2- retters frokost på Häckeberga Slot.

Efter frokosten har vi igen 50 km. cykling inden vi lander på Svaneholms Slot igen til kaffe og kage. Kl. ca. 16 vender vi snuden imod Danmark med tunge ben og et smil på læben.

Vi får ikke mindre end 100 km. cykling og 1000 højdemeter i løbet af dagen hvor vi kører de flade stykker i netværkstempo og giver fri fart på bakkerne. For dig der har været på Hallandsåsen, vil du opleve at bakkerne er kortere på Romeleåsen og det er et mere bølgende landskab.

Pris for arrangementet: 1495 kr. plus moms.

Såfremt du har tilkøbt dette event via dit medlemskab, skal du ikke registrere dig her. Har du ikke købt eventet, men ønsker at tilkøbe det, fremsendes faktura indenfor separat for dette.