fbpx

Date

19 01 2022
Expired!

Time

17:00 - 18:00

Zwift ride med Cycling Business Network 19. januar 2022

Velkommen til Zwift Group ride, hvor vi skal cykle ca. 1 time i Zwift.

Alt det kræver af dig for at være med er en hometrainer og et Zwift abonnement.

For at deltage i vores ride kræver det, at du downloader Zwift Companion appén på din telefon og tilføjer mig som ven (Thomas Hollen).

Herefter inviterer jeg dig til vores ride i Zwift Companion. Denne invitation takker du ja til. Sæt gerne en reminder, når Companion spørger om dette, så bliver du mindet om vores ride en time før.

Når du logger ind på Zwift ca. 10 minutter før vores ride starter og vælger “Ride”, som du plejer for at komme i gang, vil Zwift spørge dig om du vil deltage i vores Meet up, og her vælger du dette.

Nu står vi så samlet i vejkanten og venter på at nedtællingen når til 0, inden vores ride sættes i gang. Det er vigtigt at man er klar til at rulle ud 17.00 da Zwift ikke tillader at folk starter senere.

For at kommunikere sammen benytter vi appén Discord, hvor jeg har en kanal. Det betyder i praksis at du skal have et headset i øret og at du vil høre at jeg som en anden spinninginstruktør til styre slagets gang. For at få adgang til vores kanal på Discord, inviterer jeg dig specifikt dertil,

Såfremt du har lyst til at være med på ride, hvor vi kører ca. 40 km med en lille bakke, bedes du tilmelde dig her på siden.

Jeg ser frem til at se dig.