fbpx

Executive Masterclass

I samarbejde med Scandinavian Executive Institute

Deltag på Masterclass med professorer fra INSEAD og IMD.

Undervisning og viden fra øverste hylde

07.05.20

 INSEAD Masterclass med Andre Calmon and Jackie Stenson
Sustainable Development Goals (SDG) Bootcamp
Bæredygtighed & business
– FN’s 17 verdensmål

Mere information

INSEAD-professorerne Andre Calmon og Jackie Stenson er begge førende internationale kapaciteter inden for bæredygtighed og har tidligere i år vundet den prestigefyldte pris ”Page Prize for Excellence in Sustainable Business Education”.

Prisen er tildelt underviserne for udvikling af deres banebrydende INSEAD-kurser, ”Business Sustainability” og ”SDG Bootcamp”.
Bæredygtighed og økonomisk vækst.

Dagens første halvdel giver indblik i og viden om FN’s verdensmål, og hvordan de påvirker virksomheder og organisationer. Hvordan kan der helt konkret arbejdes med FN’s 17 verdensmål for bæredygtig udvikling og samtidig løfte virksomhedens bundlinje? Myten om, at bæredygtighed og økonomisk vækst er
uforlignelige manes til jorden. I stedet giver denne unikke masterclass deltagerne inspiration, viden og meget konkrete værktøjer til, hvordan de selv kan arbejde med bæredygtighedsprincipperne – og samtidig løfte virksomheden økonomisk.

Første del dykker også dykker dybere ned i bæredygtighedsmål nummer 12, ”Ansvarsfuld produktion og forbrug”, deltagerne præsenteres for ”Sustainability Innovation Process”, som er et nyt og innovativt rammeværktøj, der er i stand til at identificere skalerbare forretnings-baserede løsninger i forhold til bæredygtighedsudfordringerne.

Dagens anden session byder på en såkaldt ”SDG Bootcamp”, hvor deltagerne helt konkret arbejde med teorierne fra dagens første session. Deltagerne får mulighed for at tage udgangspunkt i egne bæredygtighedsudfordringer og arbejde sammen i grupper med andre deltagere med lignende udfordringer – hele tiden
guidet og instrueret af en INSEAD-coach. Deltagerne arbejder med ideation – dvs. konceptudvikler på løsninger, der adresserer bæredygtighedsproblemet – og prototyping – udvikling af en fysisk præsentation af idéen med minimal indsats, til fremlæggelse hos potentielle brugere og interessenter.

Du går hjem med konkret viden og værktøjer omkring bæredygtighed og hvordan principperne tænkes ind i det daglige arbejde – og samtidig bidrager til virksomhedens økonomiske vækst.

29.09.20

IMD Masterclass med Professor Howard Yu, ”
Strategisk ledelse
Tilpas din virksomhed og overlev på den lange bane

Mere information

Howard Yu er underviser på Leadership Acceleration Programme IMD samt prisvindende forsker og international kapacitet inden for strategi, innovation og ledelse.

Yu har flere gang været på Thinkers50s lister og er senest i 2019 blevet nomineret til Thinkers50s ”Innovation Award 2019”. Han er desuden tidligere udnævnt, som en af de bedste business-school-professorer i verden under 40 år og har for kort tid siden udgivet den prisbelønnede bog ”LEAP – How to thrive in a world where everything can be copied”.

De, der tidligere har oplevet Howard Yu, ved, at han formår engagere en stor forsamling med sine medrivende og banebrydende forelæsninger. Derfor er der heller ikke tvivl om, at Yu igen vil præstere en underholdende og lærerig forelæsningsoplevelse ud over det sædvanlige.

I denne masterclass fortæller Yu om ledelse og strategi. To emner han, som han siden han forlod bankverdenen i Hong Kong har forsket intenst i. Da Yu tog sin afgangseksamen var Hong Kong forandret. Op gennem 80’erne havde de fleste virksomheder flyttet produktionen fra Hong Kong til Kina. Hong Kong var dermed ikke længere Østens Perle og vestens indgang til Kina. Som nyudklækket student forstod Yu nødvendigheden af at genopfinde sig selv for at overleve – og det samme gjorde Hong Kong: Til det finans- og logistikmekka, vi kender i dag. Den industrielle dynamik, den konstante forskydning af denne og dermed behovet for forandring er netop én af grundstenene i Yus forskning. Ved bevidst at tilpasse virksomheden, overlever den også på den lange bane.

Yu demonstrerer, hvordan virksomheder ikke kan overleve blot ved hjælp af at få de gode idéer og digitale innovationsstrategier, men topledelsen bør sætte endnu større fokus på, hvordan man reelt eksekverer på initiativerne. Uden eksekvering kommer idéerne ingen steder, og det er netop grunden til, at mange
virksomheder ikke lykkes med deres allermest lovende strategier.

Eller inkludér det i dit medlemskab

Scandinavian Executive Institute har  givet Cycling Business Network mulighed for at tilmelde sig disse eksklusive Masterclasses som hold. Vores deltagere kommer til at være sammen med Winning Teams deltagere, så der er lagt op til viden fra øverste hylde og et stærkt netværk på disse arrangementer.

Masterclass events kan både købes via dit medlemskab, så det bliver en del af den samlende investering, eller købes individuelt for 5.500 kr. + moms.

Om Scandinavian Executive Institute

Scandinavian Executive Institute blev etableret i 2007, og er en førende udbyder af leder- og bestyrelsesuddannelser på et højt fagligt niveau til topledere, ledere og bestyrelsesmedlemmer i hele Skandinavien.

Hjørnestenen i uddannelserne eret tæt samarbejde med de internationalt anerkendte business-skoler, INSEAD i Frankrig og IMD i Schweiz, som begge er banebrydende og velrenommerede universiteter, der har modtaget en lang række priser og anerkendelser.

Scandinavian Executive Institute har som vision at være Nordens fortrukneudbyder og facilitator af uddannelser og netværk via et stærkt samarbejde med partnere i verdensklasse. Vi hjælper  organisationer samt topledere, ledere og bestyrelsesmedlemmer med at nå sit højeste potentiale ved at bygge bro mellem global viden og lokal anvendelse.

I samarbejde med vores internationale partnere udvikler vi løbende toplederuddannelsen Executive Management Programme INSEAD, bestyrelsesuddannelsen Executive Board Programme INSEAD samt lederuddannelsen Leadership Acceleration Programme IMD. Desuden tilbyder vi medlemskab i business-forummet Executive Forum.

Læs mere på www.se-institute.dk

Muligheden for at få den nyeste viden fra forskere og professorer, som er tilknyttet Insead og IMD, er et resultat af vores nye samarbejde med Winning team

INSEAD OG imd mASTERcLASSES
Executive Business events med netværk. Foredrag & inspiration,