fbpx

Executive Masterclass

I samarbejde med Scandinavian Executive Institute

Deltag på Masterclass med professorer fra INSEAD og IMD.

Undervisning og viden fra øverste hylde

2022

 INSEAD Masterclass med Dean of Innovation, Peter Zempsky og ansvarlig for INSEAD i Silicon Valley

9. maj

 

 

Mere information

Eller inkludér det i dit medlemskab

Scandinavian Executive Institute har  givet Cycling Business Network mulighed for at tilmelde sig disse eksklusive Masterclasses som hold. Vores deltagere kommer til at være sammen med Winning Teams deltagere, så der er lagt op til viden fra øverste hylde og et stærkt netværk på disse arrangementer.

Masterclass events kan både købes via dit medlemskab, så det bliver en del af den samlende investering, eller købes individuelt for 5.000 kr. + moms.

Om Scandinavian Executive Institute

Scandinavian Executive Institute blev etableret i 2007, og er en førende udbyder af leder- og bestyrelsesuddannelser på et højt fagligt niveau til topledere, ledere og bestyrelsesmedlemmer i hele Skandinavien.

Hjørnestenen i uddannelserne eret tæt samarbejde med de internationalt anerkendte business-skoler, INSEAD i Frankrig og IMD i Schweiz, som begge er banebrydende og velrenommerede universiteter, der har modtaget en lang række priser og anerkendelser.

Scandinavian Executive Institute har som vision at være Nordens fortrukneudbyder og facilitator af uddannelser og netværk via et stærkt samarbejde med partnere i verdensklasse. Vi hjælper  organisationer samt topledere, ledere og bestyrelsesmedlemmer med at nå sit højeste potentiale ved at bygge bro mellem global viden og lokal anvendelse.

I samarbejde med vores internationale partnere udvikler vi løbende toplederuddannelsen Executive Management Programme INSEAD, bestyrelsesuddannelsen Executive Board Programme INSEAD samt lederuddannelsen Leadership Acceleration Programme IMD. Desuden tilbyder vi medlemskab i business-forummet Executive Forum.

Læs mere på www.se-institute.dk

Muligheden for at få den nyeste viden fra forskere og professorer, som er tilknyttet Insead og IMD, er et resultat af vores nye samarbejde med Winning team

INSEAD OG imd mASTERcLASSES
Executive Business events med netværk. Foredrag & inspiration,