fbpx

Executive Masterclass

I samarbejde med Scandinavian Executive Institute

Deltag på Masterclass med professorer fra INSEAD og IMD.

Undervisning og viden fra øverste hylde

PRogrammet for 2021 annonceres snart

10.12.20

 INSEAD Masterclass med Senior Affiliate Professor Erik Meyer 
International ledelse på tværs af landekulturer

Mere information

Hvorfor har din svenske kollega så mange problemer med at lede sit kinesiske team? Hvordan fremmer du et godt forhold til dine argentinske leverandører, mens du sidder ved dit skrivebord i Danmark? Hvad er den bedste metode til at få dit team, der sidder på fire forskellige kontinenter, til at arbejde effektivt sammen?

Erin Meyer er professor på INSEAD og en stor kapacitet inden for international ledelse på tværs af kultur- og landeforskelle. Hun har blandt andet opnået en placering som en af verdens 30 mest toneangivende ”HR-thinkers” i 2018, og i 2019 er hun opført på Thinkers50s liste over de 50 mest indflydelsesrige business-skribenter.

 

Omfattende kulturstudie

Meyer har både boet og arbejdet i Afrika, Europa og USA, hvilket blandt andet har foranlediget et omfattende studie omkring de forskelligheder, der er mellem landekulturer i verden – set fra et business- og ledelsessynspunkt. Studiet har videre ført til udgivelse af bogen ”Culture Map”, der i lyset af den øgede internationalisering – og dermed det øgede samarbejde på tværs af landegrænser – giver et uhyre nyttigt indblik i at forstå disse kulturelle forskelle og blive klogere på, hvordan man som leder håndterer forskellighederne. Netop det er omdrejningspunktet for denne masterclass, hvor Erin Meyer vil dele ud af sin omfattende erfaring på området og give deltagerne et værdifuldt og inspirerende indblik i, hvordan vi kan forstå og forbedre vores samarbejder lande og kulturer imellem – til både glæde, gavn og succes for os selv og de virksomheder, vi arbejder for.

Prisen er tildelt underviserne for udvikling af deres banebrydende INSEAD-kurser, ”Business Sustainability” og ”SDG Bootcamp”.
Bæredygtighed og økonomisk vækst.

Dagens første halvdel giver indblik i og viden om FN’s verdensmål, og hvordan de påvirker virksomheder og organisationer. Hvordan kan der helt konkret arbejdes med FN’s 17 verdensmål for bæredygtig udvikling og samtidig løfte virksomhedens bundlinje? Myten om, at bæredygtighed og økonomisk vækst er
uforlignelige manes til jorden. I stedet giver denne unikke masterclass deltagerne inspiration, viden og meget konkrete værktøjer til, hvordan de selv kan arbejde med bæredygtighedsprincipperne – og samtidig løfte virksomheden økonomisk.

Første del dykker også dykker dybere ned i bæredygtighedsmål nummer 12, ”Ansvarsfuld produktion og forbrug”, deltagerne præsenteres for ”Sustainability Innovation Process”, som er et nyt og innovativt rammeværktøj, der er i stand til at identificere skalerbare forretnings-baserede løsninger i forhold til bæredygtighedsudfordringerne.

Dagens anden session byder på en såkaldt ”SDG Bootcamp”, hvor deltagerne helt konkret arbejde med teorierne fra dagens første session. Deltagerne får mulighed for at tage udgangspunkt i egne bæredygtighedsudfordringer og arbejde sammen i grupper med andre deltagere med lignende udfordringer – hele tiden
guidet og instrueret af en INSEAD-coach. Deltagerne arbejder med ideation – dvs. konceptudvikler på løsninger, der adresserer bæredygtighedsproblemet – og prototyping – udvikling af en fysisk præsentation af idéen med minimal indsats, til fremlæggelse hos potentielle brugere og interessenter.

Du går hjem med konkret viden og værktøjer omkring bæredygtighed og hvordan principperne tænkes ind i det daglige arbejde – og samtidig bidrager til virksomhedens økonomiske vækst.

Eller inkludér det i dit medlemskab

Scandinavian Executive Institute har  givet Cycling Business Network mulighed for at tilmelde sig disse eksklusive Masterclasses som hold. Vores deltagere kommer til at være sammen med Winning Teams deltagere, så der er lagt op til viden fra øverste hylde og et stærkt netværk på disse arrangementer.

Masterclass events kan både købes via dit medlemskab, så det bliver en del af den samlende investering, eller købes individuelt for 5.500 kr. + moms.

Om Scandinavian Executive Institute

Scandinavian Executive Institute blev etableret i 2007, og er en førende udbyder af leder- og bestyrelsesuddannelser på et højt fagligt niveau til topledere, ledere og bestyrelsesmedlemmer i hele Skandinavien.

Hjørnestenen i uddannelserne eret tæt samarbejde med de internationalt anerkendte business-skoler, INSEAD i Frankrig og IMD i Schweiz, som begge er banebrydende og velrenommerede universiteter, der har modtaget en lang række priser og anerkendelser.

Scandinavian Executive Institute har som vision at være Nordens fortrukneudbyder og facilitator af uddannelser og netværk via et stærkt samarbejde med partnere i verdensklasse. Vi hjælper  organisationer samt topledere, ledere og bestyrelsesmedlemmer med at nå sit højeste potentiale ved at bygge bro mellem global viden og lokal anvendelse.

I samarbejde med vores internationale partnere udvikler vi løbende toplederuddannelsen Executive Management Programme INSEAD, bestyrelsesuddannelsen Executive Board Programme INSEAD samt lederuddannelsen Leadership Acceleration Programme IMD. Desuden tilbyder vi medlemskab i business-forummet Executive Forum.

Læs mere på www.se-institute.dk

Muligheden for at få den nyeste viden fra forskere og professorer, som er tilknyttet Insead og IMD, er et resultat af vores nye samarbejde med Winning team

INSEAD OG imd mASTERcLASSES
Executive Business events med netværk. Foredrag & inspiration,