fbpx
3 erhvervsnetværk går sammen om at levere unikt indhold til hinandens kunder.

 

 

Medlemmerne får ganske enkelt meget mere for pengene

At ledere og beslutningstagere får meget ud af at netværke med andre ligesindede er ikke nogen nyhed. En seriøs leder har for længst erkendt, at det rette netværk er nøglen til succes på mange fronter. Det skaber seriøse og fortrolige sparringspartnere, karrieremuligheder og så har deltagerne i de forskellige netværk ofte præferencer for at handle med hinanden på kryds og tværs.

Hvert erhvervsnetværk har sine egne rammer for at sikre medlemmerne et udbytte og for de fleste ledere er det for omfangsrigt tidsmæssigt og økonomisk at være medlem flere steder. Det skaber vi nu mulighed for, at man kan, uden at melde sig ind i flere erhvervsnetværk. 

 

3 for 1

Uagtet hvilket af de tre netværk, man har valgt at være medlem hos, vil der være et udvalg af interessante netværksarrangementer, hvor alle tre netværks medlemmer er inviteret. Det kan være alt fra en nytårskur til foredrag og rejser. På denne måde udvider vi horisonten blandt vores medlemmer og tilbyder, at de cyklende direktører får nye værdiskabende relationer. Det kan f.eks. være andre direktører, som har benzin i blodet og støtter den gode sag hos RaceBusinessFonden, eller dem der er med i netværksgrupperne hos Winning Team.

Det koster ikke noget ekstra at få adgang til de tre netværk, og det kommer til at blive en integreret del af de respektive netværk.

 

Cycling Business Network

Thomas Hollen har drevet cykel- og erhvervsnetværk siden 2012. Han var chef for Bjarne Riis og Lars Seiers erhvervsnetværk fra 2017-2019 og har nu genstartet Cycling Business Network sammen med to kompetente erhvervspartnere i en ny og meget mere “business-orienteret” retning som kun har fokus på Storkøbenhavn.

”Alle medlemmer i Cycling Business Network er beslutningstagere, som elsker cykling, men at få lov til at deltage på INSEAD MasterClasses med Victor Feddersens netværk, Winning Team eller tage med på motorsportsarrangementer med RaceBusinessFonden giver nogle helt nye dimensioner”, udtaler Thomas Hollen.

 

RaceBusinessFonden

Jan Møllegaard har opbygget RaceBusinessFonden, som er en charity, der samler donationer til børn, som har det svært, men som også tilbyder de donerende erhvervsledere unikke arrangementer med motorsport som omdrejningspunkt. 

“Vi har sammenlagt vores individuelle tilbud til fordel for vores deltagere. De får nu en unik mulighed for at udbygge deres relationer på tværs af de tre samarbejdspartnere, uanset om man er medlem af Cycling Business Network, Winning Team’s executive netværkshold eller sponsor hos RaceBusinessFonden” udtaler Jan Møllegaard. 

Winning Team

Victor Feddersen er opflasket i elitens verden. Først som medlem af den legendariske Guldfirer og dernæst som konsulent og netværksfacilitator for direktører i Dansk Erhvervsliv. “Jeg trives godt blandt de dygtigste, som altid skubber til mig og min motivation om at levere topservice”.

Victor Feddersen udtaler: “Når jeg vælger at indgå i et samarbejde med Cycling Business Network og Racebusiness, er det fordi de leverer på samme høje niveau, som når jeg har mine medlemmer med på en INSEAD masterclass. De er blandt eliten på deres respektive felter”.

Når man fra 2020 bliver optaget som medlem i Cycling Business Network eller Winning Team – eller donerer til RaceBusinessFonden, vil man automatisk få adgang til et udvalg af events hos de 2 andre samarbejdspartnere. Det kan være netværksaktiviteter der omhandler motorsport, cykling eller lederuddannelse. På den måde deler vi ud af vores relationer og skaber merværdi for alle, samt holder fokus på menneskelige værdier og forretning. 

 

Der vil være ca. 10 arrangementer i 2020, hvor der er mulighed for fælles deltagelse. Visse er inkluderet og andre er tilkøbsmuligheder, men de tre partnere er overbeviste om, at dette bliver en gamechanger i industrien. I stedet for at bekrige hinanden, er der så mange muligheder og perspektiver i dette samarbejde, hvis man i særdeleshed kigger på det enkelte medlems udbytte, udtaler de alle tre.

 

De fælles aktiviteter findes i oversigten på siden herunder:

Vil du høre mere?

Hvis man har lyst til at høre mere om det nye partnerskab, kan man kontakte:

Thomas Hollen, Cycling Business Network på 53696999

Victor Feddersen, Winning Team på 26452645

Jan Møllegaard, RaceBusinessFonden på 31131612

Klik Nedenfor, for at læse mere om vores netværk