fbpx

Netværksrejse ALtea 2021

23-26 sep. 2021
 

 

 

At rejse med Cycling Business Network er ikke “bare” en cykelrejse.

Vores koncept afspejler vores netværks-DNA og der er fokus på Inspiration, læring og netværk samtidigt med at vi er aktive i bjergene.

Hotel Ciclotel Point SH Villa Gadea

5 stjernet hotel med halvpension

Vi bor på et lækkert cykelresort i Altea, hvor du kan vælge imellem dobbeltværelse eller enkeltværelse (tillæg). Hotellet ligger tæt på Alicante lufthavn og der er transfer til/fra lufthavnen inkl.

Værelserne er af høj klasse (5 star), der er buffet tilpasset sportsfolk både morgen og aften, fitnessrum og poolområder, mulighed for cykelrengøring og cykelopbevaring findes på hotellet.

Der er mulighed for at tilkøbe massage på hotellet til en attraktiv pris.

PS. Astana har deres årlige vintertræning på dette hotel også.

 

 

4 dage på cyklen

Sensommer i bjergene

Altea ligger tæt på Alicante og Calpe, og det er et kendt område for mange cyklister. Der er fine stigninger og masser af udfordringer for dig der har kørt i bjergene før.

Vi kommer til at køre i flere grupper, som vi tilpasser niveauet, så der vil være mulighed for at få nogle gode cykeldage. (flyselskaberne har ikke frigivet billetter endnu, så ankomst og afrejse kendes ikke)

Det er muligt at bringe sin egen cykel (egen omkostning) eller leje cykler på hotellet til en attraktiv pris. Vi formidler gerne kontakten til udlejningen.

Praktisk information

Fly og praktik

Flyselskaberne har endnu ikke frigivet rejsetider til september 2021.

Det er deltagernes eget ansvar at transportere sig til og fra Alicante og have en cykel at køre på samt bestille forsikring.

Cycling Business og vores partnernetværk

Netværk på tværs

Vores årlige cykeltur til Ciclotel i Altea bliver ikke kun for vores medlemmer i Cycling Business Network, da vi har inviteret Winning Team og RaceBusiness med på turen også.

Det betyder at du vil komme til at møde en række nye erhvervsledere fra de andre netværk og få ny inspiration med hjem.