fbpx

Netværksrejse ALtea 

23-27 sep. 2021
 

 

 

At rejse med Cycling Business Network er ikke “bare” en cykelrejse.

Vores koncept afspejler vores netværks-DNA og der er fokus på Inspiration, læring og netværk samtidigt med at vi er aktive i bjergene.

Hotel Ciclotel Point SH Villa Gadea

5 stjernet hotel med halvpension

Vi bor på et lækkert cykelresort i Altea, hvor du kan vælge imellem dobbeltværelse eller enkeltværelse (tillæg). Hotellet ligger tæt på Alicante lufthavn og der er transfer til/fra lufthavnen inkl.

Værelserne er af høj klasse (5 star), der er buffet tilpasset sportsfolk både morgen og aften, fitnessrum og poolområder, mulighed for cykelrengøring og cykelopbevaring findes på hotellet.

Der er mulighed for at tilkøbe massage på hotellet til en attraktiv pris.

PS. Astana har deres årlige vintertræning på dette hotel også.

 

 

4 dage på cyklen

Sensommer i bjergene

Altea ligger tæt på Alicante og Calpe, og det er et kendt område for mange cyklister. Der er fine stigninger og masser af udfordringer for dig der har kørt i bjergene før.

Vi kommer til at køre i to grupper, som vi tilpasser niveauet, så der vil være mulighed for at få nogle gode cykeldage. Det kræves dog at man er i form til at køre i bjergene.

Vi anbefaler at du får din egen cykel fragtet tur/retur med vores samarbejdspartner Messengers ApS. Så står cyklen klar til dig, når du ankommer torsdag eftermiddag og bliver kørt hjem til København når vi rejser tilbage til Danmark.

Praktisk information

Fly og praktik

Det er desværre for tidligt at se hvordan flytiderne er i september.

Turen starter officielt i Altea d. 23/9, og afsluttes mandag d. 27.9, når bussen kører til lufthavnen. Det er deltagernes eget ansvar at transportere sig til og fra Alicante/Altea, have en cykel at køre på samt bestille forsikring.

PRIS

4 nætter med halvpension – 5650 kr + moms
Tillæg for single room – 1650 kr + moms 
Cykeltransport t/r – 960 kr + moms

 

 

Cycling Business og vores partnernetværk

Netværk på tværs

Vores årlige cykeltur til Ciclotel i Altea bliver ikke kun for vores medlemmer i Cycling Business Network, da vi har inviteret Winning Team og RaceBusiness med på turen også.

Det betyder at du vil komme til at møde en række nye erhvervsledere fra de andre netværk og få ny inspiration med hjem.