fbpx

Bliv medlem

tilmeldingen til 2021 åbner 4. november 2020 

 

Inden du starter bestillingen, anbefaler vi, at du danner dig et overblik over hvilket indhold du vil have med i dit medlemskab.

Bestil medlemskab her

Vælg dit indhold i vores dynamiske medlemsbestilling herunder. 

Når du har gennemført bestillingen her ovenfor, accepterer du  Cycling Business Networks forretningsbetingelser samt bestiller medlemskab for 2020. Cycling Business Network forbeholder sig retten til ikke at aktivere medlemskabet, såfremt det vurderes at matchet imellem dig, din virksomhed, dine ambitioner og Cycling Business Network ikke stemmer overens.

Alle beløb er plus moms

Forventnings

afstemning

I Cycling Business Network er vores højeste prioritet, at medlemmerne får mest muligt ud af deres medlemskab. For os vil det sige, at der er et stærkt match mellem dig, din virksomhed og Cycling Business Network, samt at dine og vores forventninger til medlemskabet og aktiviteterne er nøje afstemt – med andre ord: Cycling Business Network er ikke for alle.

Derfor vil du, når du tilmelder dig her på siden, blive kontaktet af en af vores netværkspartnere, og først efter dette møde vil din tilmelding være bindende.