fbpx

Bliv medlem

Tilmeldingen til 2022 er åben

Nye medlemmer får resten af 2021 med i prisen

 

Inden du starter bestillingen, anbefaler vi, at du danner dig et overblik over hvilket indhold du vil have med i dit medlemskab. Det gør du bedst ved at klikke på siden herunder, inden du går i gang med din bestilling.

Bestil dit medlemskab til 2022 nu

Vælg dit indhold i vores dynamiske medlemsbestilling herunder. 

MEDLEMSKABS KONFIGURATOR

TILMELD DIG NU

0$

Tak for din tilmelding, du hører fra os hurtigst muligt.

Konfigurer medlemskab

Medlemskabet gælder for kalenderåret 2022.
For at begynde at konfigurere dit medlemskab kan du trykke "Jeg vil være medlem" herunder.


0$

Du skal træffe et valg for at komme videre

Næste step

Vælg tøjpakke

Såfremt du ønsker mere cykeltøj i medlemskabet, kan du vælge en sommerpakke, vinterpakke og casual pakke herunder. Selve bestillingen sker efterfølgende i Campiones teamtøj webshop, hvor du også vælger størrelser.
Der er som standard BIB shorts, jersey og 2 par strømper med i medlemskabet. Der er tøjprøvning d. 11. januar fra 16-18, hvor du kan prøve størrelser inden du bestiller.


0$

Du skal træffe et valg for at komme videre

Næste step

Tilvalg af ekstra events

Her kan du vælge om du vil have ekstra events med i medlemskabet


Aftenarrangement med mad i ryttergården


250 km på 2 dage i det bedste selskab


Lækker middag og foredrag med Schleck, Schleck, Cancellara, Voigt og Riis


150 km fra Roskilde til Roskilde med frokost i Hundested


Få et forløb med vægttab og nye gode vaner sammen med CBN


0$

Du skal træffe et valg for at komme videre

Næste step

Vælg rejse til Altea 22-26/09 2022

Vil du med på vores Cycling Business rejse til Spanien? I rejsens pris er 5 stjernet hotel med halvpension, transfer og guidede ture med frokost.
0$

Du skal træffe et valg for at komme videre

Næste step

TIllæg til rejsen

Vil du have enkeltværelse, cykeltransport og en fed jersey?

0$

Du skal træffe et valg for at komme videre

Næste step

Bodycoach - Vægttab, energi og power

Vil du deltage i vægt- og træningsforløb i 4-5 mands grupper sammen med andre medlemmer fra Cycling Business Network?

0$

Du skal træffe et valg for at komme videre

Næste step

IMD eller INSEAD Masterclass

Køb en plads i dit medlemskab her, og vælg hvilken Masterclass du ønsker at deltage i fra Scandinavian Executive Institute programmet.
0$

Du skal træffe et valg for at komme videre

Næste step

Banecykling i Ballerup Cykelarena 9/3

Vil du deltage i vores banecyklingevent med Jimmi Madsen og middag i ryttergården?
0$

Du skal træffe et valg for at komme videre

Næste step

Verdens bedste cykelhold 13/5

Vil du deltage i vores event, hvor vi spiser en lækker middag hos BDO og derefter er til foredrag med de gamle stjerner? OBS: Vi har deadline for tilmelding 17. januar
0$

Du skal træffe et valg for at komme videre

Næste step

Tour de Syd - 2 dages event 17-18/6

Vil du deltage i vores challenge på Sjælland med 260 km på 2 dage, middag, overnatning og følgebil?
0$

Du skal træffe et valg for at komme videre

Næste step

Fjordene Rundt 17/8

Vil du deltage i en heldagstur rundt om Fjordene med frokost i Hundested?
0$

Du skal træffe et valg for at komme videre

Næste step

Pris + moms

Prisen for medlemskab i 2022 er:

Vil du betale med faktura eller kreditkort?

Bestillingsresumé (husk at sende bestilling nederst på siden)

Beskrivelse Information Antal Pris
Rabat:
Total ekskl. moms:

Medlemskab

Medlemskab i Cycling Business Network er personligt og er gældende i et kalenderår. Medlemskabet fornyes ikke automatisk efter 12 måneder, derimod skal medlemmet selv registrere sig for en ny periode. Bestilling kan ikke fortrydes efter aftalens indgåelse. Alle medlemskaber udløber altid 31.12 i det gældende år man har været medlem. 

Medlemskabet giver adgang til aktiviteter og events, hvor der dog kan være brugerbetaling på visse arrangementer og rejser.

Opførsel og sprog


Cycling Business Networks tolererer ikke dårlig opførsel på arrangementer, rides eller på vores egne eller eksterne medier. Dårlig opførsel eller dårligt sprog vil der blive slået hårdt ned på, og efter 1 advarsel vil man blive udelukket fra netværket uden mulighed for refusion af medlemskabsindbetaling.

Opsøgende salg

Cycling Business Networks medlemsliste eller Facebook gruppe må ikke misbruges til udsendelse af mails med kommercielle budskaber. Det er helt ok at booke et kaffemøde eller invitere til et gratis seminar men reklamemails vil medføre udelukkelse fra netværket, uden mulighed for refusion af medlemskabsindbetaling.

Betaling

Betaling sker forud for perioden med en betalingsfrist på 14 dage til den virksomhed, som er angivet i bestillingsformularen. Ønskes månedsbetaling med fast opkrævning på dit kreditkort er dette muligt. Der vil dog være et tillæg i prisen for denne service. Kontakt info@cyclingbusiness.dk såfremt dette ønskes.

Prisændringer

Evt. prisændringer vil træde i kræft 1/1 og vil være varslet mindst 50 dage før det sker. Såfremt medlemskabet er købt med anden skæringsdato træder prisstigningen først i kraft den dato medlemskabet fornyes.

Cykeltøj

Cykeltøj bliver leveret af Campione og her gælder reklamationsret jævnfør købeloven, medmindre andet er anført på det enkelte produkt. Det er Campione som er ansvarlig ved evt. reklamationer 

Helbredstilstand, uheld og skader

Alle aktiviteter foregår på eget ansvar. Det er medlemmets eget ansvar at være i en helbredsmæssig tilstand, der tillader cykling. Cycling Business Network tager ikke ansvar for personskader på et medlem som følge af en ulykke eller som følge af andre medlemmers handlinger eller mangelfulde handlinger samt for materiel ejendom, såfremt der skulle ske skade på denne.

Ændring af betingelser.

Cycling Business Network kan ændre medlemsbetingelser med en varsel på 60 dage. Ved væsentlige ændringer varsles medlemmet pr. email. Medlemmet er til en hver tid underlagt medlemsbetingelserne, som er opdateret på www.cyclingbusiness.dk

Persondata politikCycling Business Networks persondatapolitik kan ses på siden om Persondatapolitik.

SEND BESTILLING

Når du har gennemført bestillingen her ovenfor, accepterer du  Cycling Business Networks forretningsbetingelser samt bestiller medlemskab for 2021. Cycling Business Network forbeholder sig retten til ikke at aktivere medlemskabet, såfremt det vurderes at matchet imellem dig, din virksomhed, dine ambitioner og Cycling Business Network ikke stemmer overens.

Alle beløb er plus moms

Forventnings

afstemning

I Cycling Business Network er vores højeste prioritet, at medlemmerne får mest muligt ud af deres medlemskab. For os vil det sige, at der er et stærkt match mellem dig, din virksomhed og Cycling Business Network, samt at dine og vores forventninger til medlemskabet og aktiviteterne er nøje afstemt – med andre ord: Cycling Business Network er ikke for alle.

Derfor vil du, når du tilmelder dig her på siden, blive kontaktet af en af vores netværkspartnere, og først efter dette møde vil din tilmelding være bindende.