fbpx

Bliv medlem

tilmeldingen til 2022 åbner snart – men du kan stadig være med resten af 2021.  

 

Inden du starter bestillingen, anbefaler vi, at du danner dig et overblik over hvilket indhold du vil have med i dit medlemskab. Det gør du bedst ved at klikke på siden herunder, inden du går i gang med din bestilling.

Bestil medlemskab her

Vælg dit indhold i vores dynamiske medlemsbestilling herunder. 

TILMELD DIG NU

0$

Tak for din tilmelding, du hører fra os hurtigst muligt.

Konfigurer medlemskab

Medlemskabet gælder for kalenderåret 2021.
For at begynde at konfigurere dit medlemskab kan du trykke "Jeg vil være medlem" herunder.


0$

Du skal træffe et valg for at komme videre

Næste step

Vælg tøjpakke

Såfremt du ønsker mere cykeltøj i medlemskabet, kan du vælge en sommerpakke og/eller en vinterpakke herunder. Selve bestillingen sker efterfølgende i Campiones teamtøj webshop, hvor du også vælger størrelser.
Der er som standard BIB shorts, jersey og strømper med i medlemskabet


0$

Du skal træffe et valg for at komme videre

Næste step

Tilvalg af ekstra events

Her kan du vælge om du vil have ekstra events med på fakturaen.

0$

Du skal træffe et valg for at komme videre

Næste step

Vælg rejse til Altea 23-27/09 2021

Vil du med på vores Cycling Business rejse til Spanien?
0$

Du skal træffe et valg for at komme videre

Næste step

Enkeltværelse

Det er muligt at booke et enkeltværelse på hotellet
0$

Du skal træffe et valg for at komme videre

Næste step

Bodycoach - Balance og Performance

Vil du deltage i vægt- og træningsforløb i 4-5 mands grupper sammen med andre medlemmer fra Cycling Business Network?
0$

Du skal træffe et valg for at komme videre

Næste step

IMD eller INSEAD Masterclass
Dagsarrangementer på højeste niveau

Køb en plads i dit medlemskab her, og vælg hvilken Masterclass du ønsker at deltage i fra programmet.
0$

Du skal træffe et valg for at komme videre

Næste step

Pris + moms

Prisen for medlemskab i indeværende kalenderår er:

Har du kommentarer til din bestilling vedr. fakturering mm. kan du skrive dem her.

Bestillingsresumé (husk at sende bestilling nederst på siden)

Beskrivelse Information Antal Pris
Rabat:
Total + moms:

Medlemskab

Medlemskab i Cycling Business Network er personligt og er gældende i et kalenderår. Medlemskabet fornyes ikke automatisk efter 12 måneder, derimod skal medlemmet selv registrere sig for en ny periode. Bestilling kan ikke fortrydes efter aftalens indgåelse. Alle medlemskaber udløber altid 31.12 i det gældende år man har været medlem. 

Medlemskabet giver adgang til aktiviteter og events, hvor der dog kan være brugerbetaling på visse arrangementer og rejser.

Opførsel og sprog


Cycling Business Networks tolererer ikke dårlig opførsel på arrangementer, rides eller på vores egne eller eksterne medier. Dårlig opførsel eller dårligt sprog vil der blive slået hårdt ned på, og efter 1 advarsel vil man blive udelukket fra netværket uden mulighed for refusion af medlemskabsindbetaling.

Opsøgende salg

Cycling Business Networks medlemsliste eller Facebook gruppe må ikke misbruges til udsendelse af mails med kommercielle budskaber. Det er helt ok at booke et kaffemøde eller invitere til et gratis seminar men reklamemails vil medføre udelukkelse fra netværket, uden mulighed for refusion af medlemskabsindbetaling.

Betaling

Betaling sker forud for perioden med en betalingsfrist på 14 dage til den virksomhed, som er angivet i bestillingsformularen. Ønskes månedsbetaling med fast opkrævning på dit kreditkort er dette muligt. Der vil dog være et tillæg i prisen for denne service. Kontakt info@cyclingbusiness.dk såfremt dette ønskes.

Prisændringer

Evt. prisændringer vil træde i kræft 1/1 og vil være varslet mindst 60 dage før det sker. Såfremt medlemskabet er købt med anden skæringsdato træder prisstigningen først i kraft den dato medlemskabet fornyes.

Cykeltøj

Cykeltøj bliver leveret af Campione og her gælder reklamationsret jævnfør købeloven, medmindre andet er anført på det enkelte produkt. Det er Campione som er ansvarlig ved evt. reklamationer 

Helbredstilstand, uheld og skader

Alle aktiviteter foregår på eget ansvar. Det er medlemmets eget ansvar at være i en helbredsmæssig tilstand, der tillader cykling. Cycling Business Network tager ikke ansvar for personskader på et medlem som følge af en ulykke eller som følge af andre medlemmers handlinger eller mangelfulde handlinger samt for materiel ejendom, såfremt der skulle ske skade på denne.

Ændring af betingelser.

Cycling Business Network kan ændre medlemsbetingelser med en varsel på 60 dage. Ved væsentlige ændringer varsles medlemmet pr. email. Medlemmet er til en hver tid underlagt medlemsbetingelserne, som er opdateret på www.cyclingbusiness.dk

Persondata politikCycling Business Networks persondatapolitik kan ses på siden om Persondatapolitik.

SEND BESTILLING

Når du har gennemført bestillingen her ovenfor, accepterer du  Cycling Business Networks forretningsbetingelser samt bestiller medlemskab for 2021. Cycling Business Network forbeholder sig retten til ikke at aktivere medlemskabet, såfremt det vurderes at matchet imellem dig, din virksomhed, dine ambitioner og Cycling Business Network ikke stemmer overens.

Alle beløb er plus moms

Forventnings

afstemning

I Cycling Business Network er vores højeste prioritet, at medlemmerne får mest muligt ud af deres medlemskab. For os vil det sige, at der er et stærkt match mellem dig, din virksomhed og Cycling Business Network, samt at dine og vores forventninger til medlemskabet og aktiviteterne er nøje afstemt – med andre ord: Cycling Business Network er ikke for alle.

Derfor vil du, når du tilmelder dig her på siden, blive kontaktet af en af vores netværkspartnere, og først efter dette møde vil din tilmelding være bindende.