fbpx

What´s in it for me

%

Business

%

Lokalt

%

Cykelpassion

%

Networking

Hvorfor du skal overveje at blive medlem i Cycling Business Network.

Herunder har vi samlet nogle af de gode grunde til at investere i et medlemskab hos os.

Medlemskabsperiode

Et medlemskab er altid gyldigt i et kalenderår  Der er mere end 20 arrangementer pr. år. 

CBN Netværksgrupper

I starten af 2020 opdeles netværket i mindre faste grupper på ca. 10 pers., som kommer til at mødes i løbet af året. Her vil vi facilitere møderne og sikre at der kommer fortrolighed og sparring på tværs. I grupperne er der branche eksklusivitet.

 

Mister du jobbet

Hvis du mister jobbet i løbet af dit medlemskab, fornyer vi det gratis indtil du får et nyt arbejde. Det er jo i denne periode du har mest brug for et stærkt netværk

Summer Cycling

I sommerhalvåret er vi mest ude på cyklerne når vi mødes, men der er altid fokus på netværk og forretning. Der vil ca. være 2 arrangementer pr. måned fra april til og med september. Hvis der er dårligt vejr, har vi altid en PLAN B, og så lader vi cyklerne stå og har netværksmøde med et spændende tema.

Winter Wisdom

I vinterhalvåret vil vi ikke ses så meget på cyklen, men her fokuserer vi på netværksmøder, foredrag og workshops, som skaber værdi for din virksomhed. Vi ses ca. 1 gang. pr. måned her.

Casual dining

På ca. 75% af vores arrangementer vil vi inkludere aftensmad. Vi tror på, at det er her medlemmerne bygger endnu stærkere relationer. 

Cykeltøj

Når du bliver medlem får du et sæt cykeltøj (kort/kort samt 2 par strømper) i vores nye lækre design. Du kan naturligvis tilkøbe mere, såfremt du ønsker dette. Medlemsnavn vil blive indfarvet fra fabrikken, så vi kan se hvem du er, når vi er ude på vores arrangementer.

Netværksrejse

Hvert år i september arrangerer vi en netværksrejse til Sydeuropa, hvor vi kan komme tæt på hinanden og cykle i bjergene. Dette er et tilkøb.

En god introduktion

Når du melder dig ind i netværket, vil en af vores 3 Netværkpartners afholde et møde med dig for at forstå din forretning. Her forventningsafstemmer vi, og skaber forudsætningerne for at du får værdi fra netværket.

Business First

Vi udspringer ikke fra den professionelle cykelsport, men derimod fra det professionelle erhvervsliv. Det der binder os sammen er vores interesse for landevejscykling og ønsket om at få skabt værdi til vores virksomhed.

Go Slow - Not Pro

Vi kører i netværkstempo, hvor dialogen flyder let, og så har vi små intervaller, hvor pulsen kan komme lidt op. Mænd og kvinder, kraftige og tynde, unge og ældre - fællesnævneren er BUSINESS.

Medlemsportal

Som medlem har du adgang til medlemsoversigten, hvor du kan komme i kontakt med alle andre medlemmer.

Ud over medlemsoversigten har vi også en lukket gruppe på Facebook, hvor der løbende er dialog, diskussion og forespørgsler fra andre i netværket.

Tilmeld dig Cycling Business Network sæson 2020 her