fbpx

Sted

Plateau Spirits, Flæsketorvet i Kødbyen

Date

17 11 2023
Expired!

Time

16:30 - 21:00

Business Event – Plateau Spirits – 17. november

Drinks & Decisionmaking

Vi besøger Plateau Spirits som er ved at skabe København mest centrale destilleri på Flæsketorvet 6 i hjertet af Kødbyen på Vesterbro.

Her vil værterne Tonny Svensson & Jan Bay fortælle os lidt om den foreløbige rejse for deres startup og samtidigt løfte sløret for de fremtidige planer for selskabet.

Plateau har høstet fornemme internationale priser for deres produkter og vi får selvfølgelig serveret cocktails med dertil hørende snacks i løbet af aftenen. Arrangement er bevidst lagt på en fredag, så husk at efterlade bilen hjemme ;o)

Herudover kommer psykoterapeuten og reklamemanden Martin Gjerløff, og præsenterer sit nye foredrag “Drinks & Decisionmaking – Hvordan en lille brandert kan føre til store beslutninger!”Det bidrager til en munter og tankevækkende aften, og Martin giver både indsigt i neurovidenskab, historier om kendte personligheder tilsat en smule alkohol. Sammen vil vi udforske, hvordan hjernen arbejder under indflydelse, og hvordan det kan forbedre vores beslutningstagning.

Efter arrangementet vil der være mulighed for at se landskamp og købe fadøl eller drinks i baren, når Danmark banker Slovenien i Parken 🙂

Tidsplan:

16.30: Ankomst og netværk
17.00: Introduktion til Plateau Spirits
18.00: Pizza
19.00 Foredrag
19.45 Afslutning på det officielle program
20.45 Landskamp for dem der har lyst til at blive

Vel mødt!