fbpx

MEDLEMSKAB 2024

Se hvilket indhold du kan få med i dit medlemskab inden du bestiller

HVOR CYKLING OG FORRETNING MØDER HYGGE!

 

FÅ ET stærkt NETVÆRK, NYE RELATIONER, INSPIRATION TIL HVERDAGEN,  FORRETNINGSMULIGHEDER OG EN MASSE SPÆNDENDE OPLEVELSER MED OG UDEN CYKEL.

HERUNDER HAR VI SKITSERET HVAD DU KAN OPLEVE I NETVÆRKET I 2024:

ALTID INKLUDERET I MEDLEMSKABET

Summer cycling

I sommerhalvåret kombinerer vi netværksmøder med cykling og middag. Vi mødes hver 14. dag fra april til oktober.

Der cykles i netværkstempo med ca. 28 km/t, men der er altid en rundstrækning eller en skiltespurt i eget tempo.

Winter business

Fra november til april har vi Winter Business sæson. Her mødes vi til sociale arrangementer, spændende workshops og foredrag.

Der er også gravelcykling og indoor cycling på Zwift i vinterhalvåret.

Mad og hygge

Vi tror på at relationer skabes bedst på fuld mave.

Derfor har vi altid aftensmad inkl. på alle vores summer rides samt på alle vinterarrangementer som Business events. Der er mad på ca. 20 arrangementer hvert år.

Kend dit netværk

I løbet af året afholder vi online events, hvor du har mulighed for at diskutere aktuelle problemstillinger og forretningsmuligheder med andre medlemmer. Møderne foregår i grupper af 5 og der vil være nye sammensætninger hver gang.

FAGLIGe FREDAGSBARer

Deltag i faglige fredagsbarer, hvor vores medlemmer byder ind til en kort og spændende introduktion til noget de har på hjerte samtidigt med at vi får et glas vin. Et socialt event som skaber ekstra gode relationer og giver mere viden om hinanden.

events på cyklen

I løbet af året har vi bl.a. sommerafslutning i Sverige, Bakketur til Hallandsåsen, Mekanikeraften hos Service Course og meget mere som findes i kalenderen og som er inkluderet i medlemskabet. 

LÆKKERT CYKELTØJ

BIB shorts, jersey og 2 par strømper er inkluderet i medlemskabet og du har mulighed for at tilkøbe en sommer-,  vinter- eller casual wear pakke, der ligeledes kan indgå i dit medlemskab.

Tøjet leveres af Campione og der er indfarvet rider-name på cykeltrøjen, så alle kan se hvem du er, når vi cykler sammen.

VORES PARTNERNETVÆRK

Du har mulighed for at deltage i række arrangementer med Victorious  medlemmer samt køre med i vores jyske partnernetværk Veleta Business Club i alle deres byer.

Det betyder nye stærke relationer på tværs af de professionelle netværk og i hele landet.

Online medlemsportal

Ud over at være med i det store netværk med over 80 medlemmer, får du adgang til vores medlemsportal, hvor du også har din egen profil. Dette er naturligvis lukket bag et password.

TILKØB TIL MEDLEMSKABET

NETVÆRKSREJSE ALTEA 2024

Vi gentager succesen fra de seneste 3 år. Få 4 overnatninger og 5 cykeldage på Villa Gadea i Altea, som er et 5 stjernet hotel med halvpension, masser af netværk og inspiration.

Lækker cykling i bjergene, nye relationer og store oplevelser.

19.9.2024 – 23.9.2024

2-dages Ride Across Skåne

Kør med på årets 2-dages challenge hvor vi skal køre RAAS – Ride Across Skåne. Vi starter turen i Helsingør og cykler tværs over Skåne til Åhus og retur dagen efter. En tur på ca 135 km. pr. dag.

Arrangementet er med overnatning på Åhus Beach Resort, middag, morgenmad og følgebil.

7.6.2024 – 8.6.2024

Banecykling i Ballerup 

Tag med netværket til Banecykling med Jimmi Madsen, hvor vi skal køre på de skrå brædder i Ballerup Superarena.
Vi tester en række af de klassiske discipliner og der er plads til både nybegyndere og erfarne cyklister.

Efter vi har cyklet vil der være spisning og netværk

12.3.2024

EKSTRA TØJPAKKER

Ønsker du ekstra cykeltøj i din “pakke”, kan du tilføje det i dit medlemskab. Der er både sommer og vinterpakker så du kan køre i netværkstøj på vores events på landevejen og på gruset om vinteren.

Der er også en tøjpakke med polo og hoodie, til når vi har cyklet og f.eks. spiser middag sammen.

NYT GEAR i 2024

Som noget nyt for 2024 har du mulighed for at tilkøbe en Cikkel Limited Edition T-shirt i dit medlemskab eller et par speciallakerede Oakley Sutro i vores netværksfarver.

Pris for deltagelse ekskl. moms

fra 

 9.495.-