fbpx

Date

13 12 2023
Expired!

Time

19:00 - 20:00

Zwift ride med Cycling Business Network 13. december

Velkommen til Zwift Group ride, hvor vi skal cykle og netværke ca. 1 time på Zwift.

Alt det kræver af dig for at være med er en hometrainer og et Zwift abonnement.

Sådan tilmelder du dig:

For at deltage i vores ride kræver det, at du downloader Zwift Companion appén på din telefon og tilmelder dig klubben Cycling Business Network.
Du vælger Clubs nederst når du er inde i appén og derefter vælger du “all clubs” og skriver “Cycling Business Network”

Her kan du se hvilket event, der ligger inde i klubben og tilmelde dig til dette.

Når du logger ind på Zwift ca. 10 minutter før vores ride starter og vælger “Ride”, som du plejer for at komme i gang, vil Zwift spørge dig om du vil deltage i vores Meet up, og her accepterer du dette.

Nu står vi så samlet i vejkanten og venter på at nedtællingen når til 0, inden vores ride sættes i gang. Det er vigtigt at man er klar til at rulle ud 18.00 da Zwift ikke tillader at folk starter senere.

For at kommunikere sammen benytter vi appén Discord, hvor jeg har en kanal. Det betyder i praksis at du skal have et headset i øret og at du vil høre at jeg som en anden spinninginstruktør til styre slagets gang. For at få adgang til vores kanal på Discord, inviterer jeg dig specifikt dertil ved at du sender en mail til info@cyclingbusiness.dk.

Man tilmelder sig IKKE på siden her til Zwift events

NB: Det anbefales at du har en skærm (Ipad, pc/mac eller tv skærm) tilknyttet din Zwift app, da det bliver meget småt på en mobiltelefon

Jeg ser frem til at se dig.