fbpx

Erhvervsnetværkene Veleta Business Club og Cycling Business Network tilbyder flere muligheder til hinandens deltagere.

Veleta Business Club og Cycling Business Network har indgået et samarbejde for 2021 med henblik på at styrke de respektive erhvervsnetværk i Øst & Vest samt for at give de aktive medlemmer endnu mere værdi i hverdagen.

Begge erhvervsnetværk er stærkt forankret i henholdsvis 6 store byer i Jylland (www.veleta.dk) og Københavnsområdet (www.cyclingbusiness.dk). ”Med samarbejdet åbnes der op for at cyklende ledere og beslutningstagere i de to erhvervsnetværk får flere muligheder for inspiration og sparring” udtaler Thomas Hollen fra Cycling Business Network.

Grundlæggende handler det om at kombinere indhold, som understøtter arbejdslivet med interessen for cykling og motion. ”Det giver en anden dynamik og dialog når alle har en fælles passion, end den man oplever i klassiske forretningsnetværk, og her ved jeg at vi grundlæggende har den samme filosofi for at drive erhvervsnetværk” supplerer Claus Møller for Veleta Business Club.

Deltagere i Veleta Business Club og Cycling Business Network kan deltage I Business Club rides og netværksarrangementer hos hinanden. Ligeledes bliver flere arrangementer afholdt online i form af inspirerende webinars som tilbydes begges netværk.

For mere information om det nye samarbejde, kontakt venligst Claus Michael Møller på 2082 5939 eller cmm@veleta.dk eller Thomas Hollen på 5369 6999 eller info@cyclingbusiness.dk